Inwonersraad

Lumens is er voor jou

Daarom stemmen we onze dienstverlening af op mensen zoals jij. De Inwonersraad helpt ons daarbij. Omdat de leden van de Inwonersraad klant zijn bij de verschillende onderdelen van onze organisatie, hebben zij een goed beeld van wat klanten willen. Hun inbreng is daarom voor ons heel waardevol: zo kunnen we onze dienstverlening nog beter afstemmen op de klant en de kwaliteit van dienstverlening verder verbeteren.

Wat doet de Inwonersraad?

De Inwonersraad behartigt de belangen van jou als klant van Lumens en van onze onderdelen Dynamo en Dynamo Jeugdwerk. De Inwonersraad brengt gevraagd en ongevraagd advies uit over onderwerpen die voor jou van belang zijn. Bijvoorbeeld over plannen voor nieuwe diensten, veranderingen in aanbod en samenwerking met partners. Dit is vastgelegd in het reglement van de Inwonersraad. Op die manier hebben klanten medezeggenschap. De Inwonersraad is er niet om klachten van klanten te behandelen. Daarvoor bestaat er een Klachtencommissie. Ook hierover vind je onder deze tab op onze website meer informatie.

Samenstelling Inwonersraad

De Inwonersraad bestaat momenteel uit 3 leden, waaronder een onafhankelijke voorzitter en een vicevoorzitter. De voorzitter en de leden zijn niet werkzaam bij Lumens. Zij zetten zich vrijwillig in voor jou en voor onze organisatie.

  • Jochem van Gerwen (onafhankelijk voorzitter)
  • Monaim Rahmouni (vicevoorzitter)
  • Iris van Doormalen

Heb je vragen aan- of opmerkingen over de Inwonersraad?

Bel dan met 06 – 273 294 90, of stuur een mail aan c.d.haas@lumenswerkt.nl