Nieuws

5 partijen in Eindhoven tekenen intentieverklaring ‘Tongelre Actief’

Op woensdagmiddag 30 oktober hebben op sportpark Tongelre vijf partijen: Gemeente Eindhoven, Lumens – Dynamo Jeugdwerk, PSV Foundation, RKVV Tongelre, en WIJeindhoven – Buurt in Bloei de intentieverklaring ‘Tongelre Actief’ ondertekend. Tongelre Actief wil van het sportpark een ontmoetingsplaats maken waar inwoners deel kunnen nemen aan allerlei activiteiten o.a. op het gebied van bewegen en leren. Deze activiteiten dragen bij om de binding met de wijk te vergroten.

De vijf partijen slaan de handen ineen en zetten samen hun faciliteiten en ervaring in om voor verschillende thema’s die in de wijk spelen een oplossing te bieden en zo te werken aan een sociaal veerkrachtige samenleving waarin iedereen kan meedoen. Door intensiever te gaan samenwerken en bewoners actief te betrekken bij de planning en programmering van het aanbod op het sportpark ontstaat er een breder beweegaanbod voor meerdere doelgroepen in Tongelre.

Neem voor meer informatie contact op met Nancy van Loon, manager Lumens of met John Heijster, Projectleider EindhovenSport

 

 

Ga naar Nieuwsoverzicht