Nieuws

Wethouder Torunoglu spin in web wijkbewoners in ‘t Bellefort

Op zaterdag 20 februari om 11.00 uur wordt de open dag in wijkcentrum ’t Bellefort gestart door wijkbewoners en vrijwilligers die letterlijk samen een web spinnen rondom wethouder Torunoglu. Zo laten zij zien dat de mensen in Philipsdorp de verbinding aangaan om samen van hun wijkcentrum het kloppend hart van de wijk te maken.

Tijdens de officiële opening knipt wethouder Wonen, Wijken, Ruimte, Burgerparticipatie en Dienstverlening Yasin Torunoglu om 11.00 uur de draad van het verbindingsweb door. Hij geeft daarmee een startsignaal aan bewoners en vrijwilligers om samen de mogelijkheden van het wijkcentrum zo optimaal mogelijk te gaan onderzoeken en benutten. Deze open dag van 10.00 tot 15.00 uur is hiervoor een mooi begin. Medewerkers en betrokkenen van het wijkcentrum van Lumens aan de Iepenlaan 40 in Strijp laten zien dat ’t Bellefort behalve haar wekelijkse programma en mogelijkheid tot gezellig samenkomen nog veel meer heeft te bieden. Met als thema ‘’t Bellefort’s Got Talent’ worden activiteiten en workshops georganiseerd voor iedereen, jong en oud.

Samen werken aan toekomst wijkcentrum
De open dag is een belangrijk moment om vragen op te halen uit de wijk, van zowel bewoners als van ondernemers uit de omgeving. Hoe ziet de toekomst van ’t Bellefort eruit? Welke rol kunnen bewoners, vrijwilligers en ondernemers er spelen? Waar worden zij door geïnspireerd? Tot welke samenwerkingen komen zij? Meedenkers en meedoeners zijn hier van harte welkom.
Samen werkend vormen we een netwerk!

Deelname aan workshops en activiteiten is gratis voor iedereen. Kom gerust een kijkje nemen, voor een hapje, een drankje en muziek wordt gezorgd. Er is ook een grote informatiestand aanwezig.

Ga naar Nieuwsoverzicht