Nieuws

Tech Playgrounds: speelplaatsen waar technisch talent de ruimte krijgt!

28 maart: De burgemeester opent het Tech Playgrounds HQ en Brunel doneert € 20.000. Gisteren was een fantastische dag! Dankzij onze technische talentjes zelf, onze sponsors, Dynamo Jeugdwerkers en iedereen die de Playgrounds een warm hart toedraagt. En als kers op de taart hebben we er ook nog, dankzij de aanjager van de Tech Playgrounds Fleur Besters en haar niet aflatende enthousiasme en vasthoudendheid, een ambassadeur bij in de vorm van burgemeester Jorritsma zelf.

Na het indrukwekkende ervaringsverhaal van Sadako Huitema, directeur van Brunel Engineering en de inspirerende woorden van Fleur zelf en Nancy van Loon, manager jeugd bij Lumens, kon hij ook weinig anders doen dan zich beschikbaar stellen.

Alle betrokkenen zullen nog lang kunnen nagenieten van deze dag met een dikke gouden rand. Met nogmaals veel dank aan iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd.

Lees hier wat het ED hierover schrijft.

Op dit moment hebben 120 techies hun plekje al gevonden bij de Tech Playgrounds. Maar we weten dat er heel veel meer geïnteresseerde jongeren zijn. Kijk op onze website, kom een kijkje nemen in een van onze 12 werkplaatsen, of neem contact op met Fleur@fleurbesters.nl. Ook als je, in welke vorm dan ook, wilt bijdragen. Je bent van harte welkom!

Ga naar Nieuwsoverzicht