Nieuws

Lumens verlengt sluiting locaties tot 20 mei. Inzet op jongeren <18 wordt opgeschaald.

Vanuit de landelijke maatregelen verlengt Lumens sluiting van haar locaties tot 20 mei. Onze wijkcentra, jeugdcentra, Speelpark de Splinter, Dynamo, Commit040 en alle locaties van de Tech Playgrounds zullen tot 20 mei niet open zijn voor binnen-activiteiten.

De komende 5 dagen gaan we kijken hoe we onze dienstverlening en programmering kunnen aanpassen naar de versoepeling van maatregelen voor jongeren t/m 12 jaar en t/m 18 jaar. Vanaf 28 april kun je vanuit Dynamo Jeugdwerk dan ook verwachten dat er ‘live’ programmering toegevoegd wordt aan de online programmering en Speelpark de Splinter zal komen met alternatieve ideeën voor buitenspelen.

Bel met ondersteuningsvragen (040) 219 33 00

We blijven extra alert op inwoners uit Eindhoven en de regiogemeenten die met vragen zitten of die tegen zaken aanlopen waar ze geen oplossing voor kunnen vinden. Een team van professionals staat klaar om je vooruit te helpen.

Verder blijven al onze medewerkers gewoon vindbaar en bereikbaar. Dat kan zijn via ambulant werken of via digitaal / online contact.

Dit besluit is op woensdag 22 april genomen. In een situatie waar regelgeving en maatregelen steeds kunnen veranderen blijven we scherp op berichtgeving van het RIVM en de veiligheidsregio. We zullen besluitvorming wanneer nodig hiernaar aanpassen en hierover inwoners en onze netwerken tijdig informeren. 

Vragen hierover kun je stellen via communicatie@lumenswerkt.nl

Ga naar Nieuwsoverzicht