Nieuws

Lumens annuleert al haar activiteiten in vrijetijdssfeer.

Vanuit de richtlijnen van het RIVM voor Noord-Brabant en het advies vanuit de veiligheidsregio over ‘sociale onthouding’, heeft Lumens besloten om t/m maandag 16 maart alle activiteiten in de vrijetijdssfeer te annuleren: zowel in haar 7 wijkcentra als in en om haar jeugdcentra in Brabant.

Ook Speelpark de Splinter, Dynamo, Commit040 en alle locaties van de Tech Playgrounds sluiten tijdelijk hun deuren. De jongerencentra van Lumens buiten Brabant (in Doorwerth, Oosterbeek en Renkum) blijven vooralsnog gewoon open.

We sluiten maar zijn niet weg!
Het spijt ons dat we deze maatregel moeten nemen omdat we ons realiseren dat de centra het kloppend hart zijn van de wijken en we roepen inwoners dan ook op om hun hart te laten spreken en juist nu oog te hebben voor elkaar. En dat blijven wij ook zeker doen. Onze medewerkers blijven vindbaar en bereikbaar en zullen zoeken naar andere manieren om signalen en vragen van inwoners gewoon op te blijven vangen. Dat kan zijn via ambulant werken of via digitaal / online contacten.

In geval van individuele afspraken, reserveringen en groepstrainingen worden betrokkenen persoonlijk geïnformeerd en wordt samen gezocht naar een passende oplossing.

Dit besluit is op woensdag 11 maart genomen, maar we blijven alert op berichtgeving en richtlijnen van het RIVM en de veiligheidsregio. We zullen besluitvorming wanneer nodig hiernaar aanpassen en hierover tijdig onze netwerken informeren.

Vragen kun je stellen via communicatie@lumenswerkt.nl

Ga naar Nieuwsoverzicht