Nieuws

Locaties gesloten voor ontmoetingen, Dynamo Jeugdwerk gaat door!

In het verlengde van de aangescherpte maatregelen, die vandaag op 15 december ingaan, zijn onze locaties: De Splinter, Commit040 en alle jongerencentra (m.b.t. binnen activiteiten) tot en met 19 januari gesloten. Ook Dynamo en alle locaties van de Tech Playgrounds sluiten tijdelijk hun deuren. Maar onze wijkcentra blijven open voor inwoners uit de wijken die ons nodig hebben.

Dynamo Jeugdwerk gaat binnen de richtlijnen zeker door, juist nu! Volg de komende weken onze socials en doe mee!

LAAT JE HOREN EN LAAT VÁN JE HOREN!
Ondanks de sluiting van onze locaties voor ontmoetingen, inloop en groepsactiviteiten zijn wij zeker niet weg! Wij blijven vindbaar en bereikbaar en zullen zoeken naar andere manieren om signalen en vragen van iedereen gewoon op te blijven vangen. Dat kan zijn via ambulant werken of via digitaal/online contacten. Dus laat je horen!

We weten dat de wijk- en jongerencentra het kloppend hart zijn van de wijken en roepen iedereen dan ook op om nu extra goed naar elkaar om te kijken: stuur een kaartje, maak een mooi bloemstukje en breng dit persoonlijk naar je overbuurman, klop eens op een raam en maak (veilig) een praatje. Laat van je horen en laat zien dat je er bent! Zo helpen we allemaal een beetje mee aan het voorkomen van eenzaamheid en voelt iedereen zich ook nu nog steeds gezien.

BEL 040 219 33 00

Gewoon net als altijd, werken er bij Lumens allemaal mensen die je kunnen ondersteunen bij het zoeken naar een oplossing. Dus neem gerust contact met ons op!

Liever eerst online informatie zoeken? Hier vind je alvast een overzicht van diensten, websites en platforms.

Ga naar Nieuwsoverzicht