Nieuws

JONGERENCENTRA EN WIJKCENTRA OPEN WAAR MOGELIJK

Natuurlijk zijn wij er ook nu voor inwoners en we doen er alles aan om zowel online als offline in contact te blijven.

De strengere maatregelen die de komende 2 weken (tot 18 november) gaan gelden hebben voornamelijk invloed op de plekken waar we groepsgericht werken. De komende 2 weken passen we ons werk hier als volgt aan:

Onze Lumens-wijkcentra gaan dicht voor ontmoetingen, activiteiten en groepen, met uitzondering van geplande dagbesteding, onderwijsactiviteiten en Diagnostiek voor U. Ook blijven de zakelijk leiders hier de komende weken gewoon aanwezig zodat mondkapjes voor mensen die deze nodig hebben opgehaald kunnen worden en we signalen uit de buurt kunnen blijven opvangen. We blijven waar mogelijk in verbinding met buurtbewoners middels 1 op 1 gesprekken en zijn aanwezig op de locaties voor als het nodig is.

Onze Dynamo Jeugdwerk jongerencentra en Speelpark de Splinter blijven open voor geplande activiteiten tot 18 jaar met inachtneming van dezelfde richtlijnen als voorheen. Er is even geen open inloop of toegang en ontmoetingen in groepen zijn niet mogelijk, maar geplande activiteiten en onderwijs gaan gewoon door.

We hebben niet voor al onze activiteiten voor jongeren al duidelijkheid over wat mogelijk is. We hopen dat de noodverordening van de veiligheidsregio, die we vandaag (5 november) verwachten, ons hierin meer inzicht geeft. We roepen inwoners op om voor de zekerheid altijd even bij de jongerencentra en de wijkcentra zelf te checken wat de mogelijkheden zijn. Hoe dan ook is daar altijd iemand die klaarstaat voor informatie en eventuele ondersteuning.

Meer informatie over beschikbare diensten, websites en platforms, ook van onze partners, hebben we hier verzameld. Verder zit als altijd achter ons algemene telefoonnummer (040 219 33 00) een team van deskundigen klaar om inwoners direct verder te helpen en gericht door te verwijzen waar nodig.

Ga naar Nieuwsoverzicht