Nieuws

Het Oranjefonds doneert €10.000,00 aan wijkcentrum ’t Slot in Eindhoven!

De keuken en de bar van wijkcentrum ’t Slot zijn al een tijdje toe aan een opknapbeurt. Dank zij steun van het Oranje Fonds en ondersteuning van de gemeente Eindhoven wordt de verbouwing nu mogelijk gemaakt.

In wijkcentrum ‘t Slot kan iedereen van de vroege ochtend tot de late avond in een ontspannen sfeer elkaar ontmoeten. Je kunt hier je favoriete cursus volgen, vergaderen, deelnemen aan algemene activiteiten zoals biljarten en kaarten, of gewoon gezellig samen zijn. Bij mooi weer is het terras geopend, waar je lekker in én uit de zon van een drankje kunt genieten.

De sociale functie van het wijkcentrum is heel groot, maar je kunt hier ook terecht voor het huren van een van de vele ruimten en zalen. Ook kun je tegen een kleine vergoeding gebruikmaken van ondersteuning van je activiteiten in de vorm van bijvoorbeeld een beamer met scherm, een geluidsinstallatie en natuurlijk de keuken!

De vaste bezoekers en vrijwilligers van Wijkcentrum ‘t Slot vinden het super dat het Oranje Fonds hun medewerking verleent in de vorm van financiële steun. Nu kan de broodnodige verbouwing van hún wijkcentrum eindelijk plaatsvinden.

Wil je weten wat er allemaal gebeurt in ’t Slot en welke mogelijkheden er zijn? Loop gezellig even binnen, of neem contact met ons op.

Wijkcentrum ‘t Slot

Kastelenplein 167
5653 LX Eindhoven

040 251 9768

Het Oranje Fonds streeft ernaar dat niemand zich buitengesloten voelt en iedereen mee kan doen in de samenleving. Daarom steunt het jaarlijks duizenden projecten die mensen met elkaar verbinden. Die steun bestaat uit geld, aandacht en advies. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.

Voor informatie over het Oranje Fonds neemt u contact op met Nerina Vilchez, Adviseur Publiciteit, via nerina.vilchez@oranjefonds.nl of 030 23 39 348.

Voor meer informatie over ’t Slot neemt u contact op met Anja Thomassen, beheerder ‘t Slot, via 06 224 65 317

Ga naar Nieuwsoverzicht