Nieuws

Eindhoven viert de toekomst, mét Dynamo Jeugdwerk

Eindhoven viert de toekomst op 14 en 15 mei 2016. Dit unieke weekend vol activiteiten wordt gevoed met het DNA van de stad: verbeeldingskracht, experimenteren, technologie, samenwerken en innovatie. Sleutelwoorden waar de activiteiten van Dynamo Jeugdwerk precies op aansluiten.

In dit weekend vieren we 125 jaar Philips. Met activiteiten in het Philips-stadion, het Klokgebouw, de binnenstad en het Philips museum heeft het jarige Philips samen met het Evoluon een speciaal programma rondom het thema innovatie vormgegeven. Dit programma vindt plaats op zondag 15 mei in het Evoluon: een interactief spektakel met shows, demonstraties en uitvindingen, die een blik geven op de toekomst van techniek en innovatie.

Dynamo Jeugdwerk is erbij!
Dynamo maakt de teasers voor het hele programma tijdens het weekend en Dynamo Jeugdwerk vult een gedeelte van het programma in het Evoluon met activiteiten als de Robotwerkplaats / tentoonstelling op het Uitvindersplaza en een levende Urban Tentoonstelling: een Urban dansvoorstelling in een experimenteel jasje.

En toegang is gratis! Overal! Kijk dus snel voor het volledige programma op http://evoluon.com/agenda/eindhoven-viert-de-toekomst en voor meer informatie over Dynamo Jeugdwerk kijk je op dynamojeugdwerk.nl

Ga naar Nieuwsoverzicht