Nieuws

11-12 nov. Tech Playgrounds en freerunners HipHoplab040 maken meest innovatieve freerun-parcours ooit! Kom ook kijken!

Glow Eindhoven is van 11 tot en met 18 november een van de vijf grootse lichtkunst-evenementen van de wereld. Extra bijzonder dus dat er dit jaar voor het eerst een interactief lichtgestuurd freerunparcous staat, gemaakt en geprogrammeerd door twintig jonge techies van 9 jaar en ouder!

Deze jonge techneuten van de Tech Playgrounds en de freerunners van HipHopLab040 en Commit Freerun leggen komend weekend – 11 en 12 november – in een hackaton in 2 x 8 uur de laatste hand aan het eerste en meeste innovatieve en interactieve lichtgevende freerun-parcours ooit.

Wij nodigen je graag uit om dit weekeinde te komen kijken tijdens deze hackaton in de nieuwe werkplaats en HQ van de Tech Playgrounds in de Lindenlaan 1B in Eindhoven. Zaterdag 11 november komt om 13.00 u. ook de Eindhovense wethouder Jannie Visscher langs om het project te bekijken. We hebben deelnemers uit Eindhoven, maar ook uit Limburg en Tilburg.

Het resultaat van Hack Glow is zaterdag 18 november tijdens het Eindhovense lichtfestival Glow te beleven op het 18 Septemberplein.

Kom ook kijken naar het baanbrekende werk van deze enthousiaste jongeren! Voor meer info, ook over Hack Glow en de Tech Playgrounds: fleur@fleurbesters.nl

 

 

 

Ga naar Nieuwsoverzicht