Relax! Leer omgaan met stress (16-23 jaar)

In deze training leer je om te gaan met spanningen en hoe je jezelf tot rust kunt brengen, bijvoorbeeld bij toetsen of examens. Je leert vertrouwen in jezelf en wordt spanningen de baas! We geven je allerlei tips en handvatten die je naar eigen inzicht kunt toepassen. Kijk wat bij jou past!

Misschien vind je het moeilijk om te presenteren op school? Presenteren kun je leren! En ook kun je leren te ontspannen op voor jou spannende / stressvolle momenten. Tegelijkertijd leer je dat goed ook goed genoeg is en hoe je de lat niet te hoog hoeft te leggen.

Inhoud
We gaan aan de slag met trainen in omgaan met spanningen zodat ze niet meer je dagelijkse leven vervelend beïnvloeden en belemmeren. Je leert relaxter omgaan met spanningen in je relaties (vrienden, ouders, leraren etc.) en / of spanningen rondom prestatiemomenten als examens.

Thema’s
Zelfvertrouwen
Eigen kwaliteiten
Stress / spanning
Ontspanning
Sociale contacten
School /stage

Wat je leert
Hoe je omgaat met spanningen en stress
Herkennen van signalen
Hoe je je kunt ontspannen
De kracht van je denken: positief!
Persoonlijk stappenplan maken
Ontdekken eigen kwaliteiten

Locatie en data
Dynamo Eindhoven
Catharinaplein 21

Voor jongeren van 16 tot 23 jaar start op 18 september 2019 een nieuwe groep, die steeds op donderdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur plaatsvindt. Na je aanmelding wordt er eind augustus contact met je opgenomen voor een kennismakingsgesprek.

AAN DEZE TRAINING ZIJN GEEN KOSTEN VERBONDEN.

Voor informatie en aanmelden
Annelies Verschuuren
Je kunt haar bellen: 06 15 95 74 91
of mailen: a.verschuuren@lumenswerkt.nl

Je hebt vooral heel veel aan de training als je deze ook afmaakt. Ben je dus bij de start, dan gaan we er samen vanuit dat je ook bij de finish bent!
Na je aanmelding wordt contact met je opgenomen voor een kennismakingsgesprek.

Totaaloverzicht Trainingen