Relax! Leer omgaan met stress (16-23 jaar)

In deze training leer je om te gaan met spanningen en hoe je jezelf tot rust kunt brengen, bijvoorbeeld bij toetsen of examens. Je leert te vertrouwen in jezelf en wordt spanningen de baas! Misschien vind je het moeilijk om te presenteren op school? Presenteren kun je leren en ontspannen op voor jou spannende momenten ook. Tegelijkertijd leer je dat goed ook goed genoeg is en hoe je de lat alleen voor jezelf legt en niet voor anderen.

Inhoud
We gaan aan de slag met trainen in omgaan met spanningen zodat ze niet meer je dagelijkse leven vervelend beïnvloeden en belemmeren. Je leert relaxter omgaan met spanningen in je relaties (vrienden, ouders, leraren etc.) en / of spanningen rondom prestatiemomenten als examens.

Thema’s
Zelfvertrouwen
Eigen kwaliteiten
Stress / spanning
Ontspanning
Sociale contacten
School /stage

Wat je leert
Hoe je omgaat met spanningen en stress
Herkennen van signalen
Hoe je je kunt ontspannen
De kracht van je denken: positief!
Persoonlijk stappenplan maken
Ontdekken eigen kwaliteiten

Locatie en data
Dynamo Eindhoven
Catharinaplein 21

Voor jongeren van 16 tot 23 jaar start er in september 2019 een nieuwe groep, die steeds op donderdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur plaatsvindt. Na je aanmelding wordt er eind augustus contact met je opgenomen voor een kennismakingsgesprek.

Wil je ook meedoen, maar ben je tussen de 12 en 16 jaar oud? Neem dan ook zeker contact op, want bij voldoende aanmeldingen starten we gewoon een extra groep!
Wel allemaal graag tijdig aanmelden!
AAN DEZE TRAINING ZIJN GEEN KOSTEN VERBONDEN.

Voor informatie en aanmelden
Annelies Verschuuren
Je kunt haar bellen: 06 15 95 74 91
of mailen: a.verschuuren@lumenswerkt.nl

Je hebt vooral heel veel aan de training als je deze ook afmaakt. Ben je dus bij de start, dan gaan we er samen vanuit dat je ook bij de finish bent!
Na je aanmelding wordt contact met je opgenomen voor een kennismakingsgesprek.

Totaaloverzicht Trainingen