Relax! Leer omgaan met faalangst en stress (17-23 jaar)

Relax! Leer omgaan met faalangst en stress

In deze training leer je om te gaan met faalangst en stress bij toetsen, examens of een presentatie.

Je leert hoe je kunt omgaan met spanningen en stress, hoe je signalen kunt herkennen en hoe je je kunt ontspannen. Ook gaan we aan de slag met de kracht van positief denken, hoe je een stappenplan kunt maken en hoe je jouw eigen kwaliteiten ontdekt!

Je leert vertrouwen te krijgen in jezelf en wordt spanningen de baas! We geven je allerlei tips en handvatten die je naar eigen inzicht kunt toepassen.

Voor wie is deze training?

De training is bedoeld voor jongeren van 17 tot 23 jaar, die wonen in Eindhoven óf die hier onderwijs (vo/mbo) volgen. Om aan te melden kun je een mail sturen naar onderstaand mailadres. Er is een maximale groepsgrootte van 10 personen, waarbij onze trainers er op letten dat ieder zich prettig kan voelen en zichzelf kan zijn. Op verzoek wordt er in 2024, na de herfstvakantie, ook weer een Relax! training gegeven voor jongeren van 12 tot 16 jaar.

Wat aan bod komt:

  • Zelfvertrouwen
  • Eigen kwaliteiten
  • Stress / spanning
  • Ontspanning
  • Helpende gedachten

Aanmelden

Intakes: 7 en 14 maart van 13.30 uur tot 17.00 uur.

Trainingsdata21 en 28 maart, 4 , 11, 18 april (evt. ook 25 april), 16 en 23 mei van 15.30 tot 17.00 uur.  

Trainers: Marjo Dankers en Kelly Roefs

Wil je weten of er nog plaats is, heb je nog andere vragen of wil je je aanmelden? Stuur een mail naar trainingensmw@lumenswerkt.nl

Wanneer je wilt deelnemen aan de training ontvang je een inschrijfformulier. Je inschrijving is pas voltooid wanneer je het volledig ingevulde formulier hebt teruggestuurd. Kort voordat de training start word je uitgenodigd voor een gesprek met de trainers.

Locatie

Dynamo Eindhoven
Catharinaplein 21

Aan deze training zijn geen kosten verbonden.

Totaaloverzicht Trainingen