KIES voor jezelf!

KIES voor jezelf!

Training voor kinderen in een scheiding

KIES is een spel en praatgroep voor kinderen die te maken krijgen met een scheiding. In deze groep kan een kind zijn verhaal doen, vragen stellen en antwoorden en oplossingen vinden.

Voor wie is deze training?

Kinderen van 7-12 jaar die te maken hebben met een scheiding.

Wanneer ouders uit elkaar gaan betekent dat een ingrijpende verandering voor een kind. En elk kind kan leren met die verandering om te gaan. Maar dat gaat niet vanzelf. De KIES groep is een bijeenkomst voor kinderen in een scheiding.

Wat aan bod komt:

  • rollenspellen
  • creatieve spelvormen
  • gesprekken
  • spel
  • stellingen

Werkwijze

De groep wordt begeleid door een coach die getraind is in de KIES werkwijze. De coach gaat in 8 bijeenkomsten van ong. een uur met de groep aan de slag. Hoe dat gaat hangt af van de behoeftes van de kinderen in de groep. Een KIES groep wordt altijd gestart met een ouderbijeenkomst waarin we uitleggen wat ze kunnen verwachten en sluiten we af met ouders zodat ze weten wat er is bereikt.

Aanmelden of meer info

Kinderen kunnen door hun ouders aangemeld worden voor de groep. Voor meer info en beschikbaarheid kunnen zij contact opnemen met de trainer. Of stuur een mail naar best@lumenswerkt.nl.

Wanneer je kind wil deelnemen aan de training ontvang je een inschrijfformulier. De inschrijving is pas voltooid wanneer je het volledig ingevulde formulier hebt teruggestuurd naar de trainer en een bevestiging van inschrijving hebt ontvangen.

Totaaloverzicht Trainingen