Clientenraad

Lumens is er voor jou

Daarom stemmen we onze dienstverlening af op mensen zoals jij. De cliëntenraad helpt ons daarbij. Omdat de leden van de cliëntenraad klant zijn bij de verschillende onderdelen van onze organisatie, hebben zij een goed beeld van wat klanten willen. Hun inbreng is daarom voor ons heel waardevol: zo kunnen we onze dienstverlening nog beter afstemmen op de klant en de kwaliteit van dienstverlening verder verbeteren.

Wat doet de cliëntenraad?

De cliëntenraad behartigt de belangen van jou als klant van Lumens, Dynamo, Dynamo Jeugdwerk, Speelpark de Splinter en Vrijwilligerspunt. De cliëntenraad brengt, gevraagd en ongevraagd, advies uit over onderwerpen die voor jou van belang zijn. Bijvoorbeeld over plannen voor nieuwe diensten, veranderingen in aanbod en samenwerking met partners. Dit is vastgelegd in het reglement van de cliëntenraad. Op die manier hebben klanten medezeggenschap. De cliëntenraad is er niet om klachten van klanten te behandelen. Daarvoor bestaat er een klachtencommissie.

Samenstelling cliëntenraad

De cliëntenraad bestaat momenteel uit een onafhankelijke voorzitter en vier leden. De voorzitter en de leden zijn niet werkzaam bij Lumens. Zij zetten zich vrijwillig in voor jou en voor onze organisatie.

  • Helma Coumans (onafhankelijk voorzitter)
  • Iris van Doormalen
  • Jochem van Gerwen
  • Khalid Hadfoune
  • Monaim Rahmouni

Heb je vragen aan of opmerkingen over de Cliëntenraad?

Bel dan met 06 – 273 294 90, of stuur een mail aan c.d.haas@lumenswerkt.nl