Schuldhulpverlening, budgetcoaching & budgetbegeleiding

  Terug naar overzicht

  Wanneer je financiële problemen hebt, heeft dat vaak een enorme impact op je leven. Onze schuldhulpverleners en budgetcoaches helpen jou bij het vinden van een oplossing. Dit kan individueel of in een groep.

  Heb jij ook last van schulden?

  Waarschijnlijk maak je je dan zorgen en lig je zelfs wakker van het gepieker. Of je hebt last van hoofdpijn, buikpijn of andere klachten. Blijf hier dan niet mee rondlopen. Je bent echt niet de enige die moeilijkheden heeft met geld. 20% van alle Nederlanders heeft schulden of geldproblemen. Het is niks om je voor je schamen.

  Hoe het werkt

  Na aanmelding krijg je eerst een of een paar gesprekken om duidelijk te krijgen wat je probleem precies is. Samen met de schuldhulpverlener bepaal je welke aanpak jou helpt je geldproblemen aan te pakken. Dit is maatwerk en je gaat hier zelf mee aan de slag.

  Voorkomen van schulden

  Natuurlijk is voorkomen beter dan genezen. Samen met een budget coach leer je om goed om te gaan met geld. Denk aan het maken van een maandbudget en het bijhouden van een huishoudboekje. Door slim te kiezen, passen je inkomsten en uitgaven weer meer bij elkaar. Je kunt meedoen aan trainingen, waarmee je (weer) de baas wordt over jouw geldzaken:

  • Rondkomen met inkomen
  • Omgaan met Leefgeld
  • Workshop budgetteren
  • Workshop signaleren financiële problemen (voor professionals)

  Wil je meer weten over de trainingen kijk dan op trainingen.

  Aanmelden en contact

  Aanmelden kan via info@lumenswerkt.nl of 040 219 33 00

  Als welzijnsorganisatie zijn wij NVVK gecertificeerd, onderschrijven we de gedragscode van de NVVK en bieden we in samenwerking met onze partners en opdrachtgevers schuldhulpverlening en sociaal raadsliedenwerk aan.

  Terug naar overzicht
  Locatie
  Lumens Best - Bestwijzer
  Zonnewende 173
  5683 AB, Best
  Locatie
  Lumens Gemert-Bakel - Gemeentehuis Gemert
  Ridderplein 1
  5421 CV, Gemert-Bakel
  Locatie
  Lumens Son en Breugel - CMD Son
  Kerkplein 5
  5691 BB, Son
  Programma
  Momenteel is er geen aankomend programma voor deze locatie.