Jeugd Maatschappelijk Werk

  Terug naar overzicht

  Jeugd Maatschappelijk werk is er voor alle jeugdigen in een gemeente. Zij helpen kinderen, jongeren en hun ouders wanneer het even niet zo lekker loopt, thuis en op school.

  Wat doet Jeugd Maatschappelijk Werk?

  Wanneer je problemen hebt op school, thuis of met vrienden, kun je contact met ons opnemen. Aan de hand van jouw verhaal bepalen we samen wat er nodig is om je situatie te verbeteren. Soms zijn een paar gesprekken al genoeg om een oplossing te vinden. Maar ook als er meer nodig is, zijn we er voor jou. In verschillende gemeenten werken we samen met andere organisaties binnen een sociaal team. Daardoor kun je er zeker van zijn dat je de hulp krijgt die je nodig hebt.

  Jeugd Maatschappelijk werk op school

  Onze jeugd maatschappelijk werkers zijn vaak verbonden aan een school. Je kunt altijd een vraag stellen of een afspraak maken. Dat kan op school of op een andere plek waar jij je op je gemak voelt. Ook leerkrachten of zorgprofessionals kunnen bij hen terecht.

  Lees hier het verhaal van Anne die met hulp van schoolmaatschappelijk werk haar opleiding kon afmaken.

  Trainingen

  Verder worden heel het jaar door trainingen geven aan jongeren. Bijvoorbeeld op het gebied van assertiviteit, omgaan met emoties en plezierig naar school gaan. Hier zie je een overzicht van alle trainingen.

  Contact

  Je kunt contact opnemen via de jeugd- en school maatschappelijk werker op jouw school. Of via het algemene nummer 040 – 219 33 00

   

   

  Terug naar overzicht
  Locatie
  Lumens Cranendonck - Gemeentehuis Budel
  Locatie
  Lumens Heeze-Leende - Gemeentehuis Heeze
  Jan Deckerstraat 2
  5591 HS, Heeze
  Locatie
  Lumens Sint-Oedenrode - Zorgcentrum Odendael
  Locatie
  Lumens Valkenswaard - Gemeentehuis Valkenswaard
  Locatie
  Lumens Veldhoven - MFA Midden
  Sterrenlaan
  5503 BG, Veldhoven