Expertisecentrum Mensenhandel en (Jeugd)Prostitutie

Terug naar overzicht

Als expertisecentrum ondersteunen wij slachtoffers van uitbuiting, hun naasten en professionals. Word jij gedwongen tot dingen die je niet wilt doen of voel jij je niet prettig over de situatie waarin je je begeeft? Aarzel dan niet en vraag ons om hulp. Wij zijn er om jou te helpen en bieden jou een uitweg! Ook als je een vermoeden hebt van mensenhandel of uitbuiting in je omgeving, kun je bij ons terecht.

Hiervoor kun je bij ons terecht

Wij als zorgcoördinatoren helpen slachtoffers, en indien nodig hun omgeving, bij het vinden van passende hulp zoals (crisis) opvang, ondersteuning bij juridische – en overheidszaken en andere bijkomende hulpvragen, zoals: ‘hoe vertel ik het aan mijn familie?’

Daarnaast adviseren en ondersteunen wij o.a. professionals in het begeleidingstraject van (vermoedelijke) slachtoffers van mensenhandel. In dit traject word je als slachtoffer serieus genomen. We hebben nooit een oordeel klaar staan en nemen alle tijd die nodig is om slachtoffers te begeleiden naar een zelfstandig en beter bestaan.

Contact

Bel ons anoniem via: 040 219 3388. Of chat via de website.  Mailen kan ook: zorgcoördinatie-mp@lumenswerkt.nl

Terug naar overzicht