Eindhoven Doet voor alles over vrijwilligerswerk

Terug naar overzicht

Eindhoven Doet is expert op het gebied van vrijwilligerswerk. Onze medewerkers hebben veel vakkennis die ze graag delen met iedereen die vragen heeft op het gebied van vrijwillige inzet.

Vernieuwen van werken met vrijwilligers

Samen met organisaties en inwoners van Eindhoven ontwikkelt Eindhoven Doet innovatieve oplossingen voor het aanpakken van uitdagingen in het werken met vrijwilligers. Hiermee werken wij mee aan de leefbaarheid van de stad, want wat zou Eindhoven zijn zonder als die organisaties en mensen die zich inzetten voor een ander?

Wat doet Eindhoven Doet?

Eindhoven Doet ondersteunt en adviseert (maatschappelijke) organisaties op het gebied van werven, vinden en binden van vrijwilligers. Zo geven zij trainingen en workshops over onderwerpen als het schrijven van vrijwilligersvacatures en het vormgeven van vrijwilligersbeleid.

Een app voor vrijwilligerswerk

In de JijDoet040 app plaatsen organisaties allerhande vacatures voor vrijwilligers.  Vrijwilligers kunnen deze app downloaden en zo zoeken naar passend vrijwilligerswerk. Het downloaden van deze app is gratis, net als deelname aan de andere activiteiten.

Waar en hoe vind je ons?

Je vind ons op de Beemdstraat 29, 5653 MA Eindhoven. Ook kun je ons via e-mail en telefoon bereiken: 040 253 0350 en info@eindhovendoet.nl

Meer informatie

Hiervoor kun je terecht op de website van Eindhoven Doet. Maar ook voor het inschrijven bij de vacaturebank of het aanmelden voor een training of workshop.

 

Terug naar overzicht