Eindhoven Doet voor alles over vrijwilligerswerk

Terug naar overzicht

Eindhoven Doet is expert op het gebied van vrijwilligerswerk. Onze medewerkers van Eindhoven Doet hebben veel vakkennis die ze graag delen met iedereen die vragen heeft op het gebied van vrijwillige inzet.

Wat doet Eindhoven Doet?

Eindhoven Doet ondersteunt en adviseert (maatschappelijke) organisaties op het gebied van werven, vinden en binden van vrijwilligers. Zo geven zij trainingen en workshops over onderwerpen als schrijven van vrijwilligersvacatures en vormgeven van vrijwilligersbeleid.

Een vacaturebank voor vrijwilligerswerk

In deze vacaturebank plaatsen organisaties allerhande vacatures voor vrijwilligers. Natuurlijk ondersteunt Eindhoven Doet zowel de organisaties als de vrijwilligers bij het make van de juiste match. Aanmelden voor deze vacaturebank is gratis, net als deelname aan de andere activiteiten.

Vernieuwen van het werken met vrijwilligers

Samen met organisaties en inwoners van Eindhoven ontwikkelt Eindhoven Doet innovatieve oplossingen voor aanpakken van uitdagingen in het werken met vrijwilligers. Denk aan het ontwikkelen van een app voor mensen die flexibel vrijwilligerswerk willen doen, zoals een eenmalige klus.

Eindhoven Doet pop-up

Het pop-up kantoor staat op verschillende locaties in Eindhoven om vrijwilligerswerk onder de aandacht te brengen bij alle inwoners van Eindhoven. Eindhoven Doet is altijd op zoek naar organisaties een plaats kunnen bieden aan deze mobiele werkplek. Hiermee werken zij mee aan de leefbaarheid van de stad, want wat zou Eindhoven zijn zonder als die organisaties en mensen die zich inzetten voor een ander?

Meer informatie

Hiervoor kun je terecht op de website van Eindhoven Doet. Maar ook voor het inschrijven bij de vacaturebank of het aanmelden voor een training of workshop.

 

 

Terug naar overzicht
Locatie
Eindhoven
Eindhoven