Rondkomen met inkomen

  Rondkomen met inkomen

  workshop geldzaken

  In de workshop Rondkomen met inkomen leren wij je aan de hand van allerlei praktische voorbeelden hoe je beter kan omgaan met geld. We maken samen een budgetplan, leren je een kasboekje bijhouden (op een manier die bij jou past) en geven je tips en tricks zodat je geld overhoudt aan het eind van de maand.

  Voor wie is deze training?

  Mensen die financiële vragen of problemen hebben.

  Onze collega’s van schuldhulpverlening geven de workshop Rondkomen met inkomen. Deze training is bedoeld voor iedereen die graag wijzer met geld omgaat. Je hoeft dus geen financiële problemen te hebben om de workshop te volgen.

  De workshop is interessant voor iedereen die bijvoorbeeld een nieuwe gezinssituatie heeft, graag wil sparen met een zeer beperkt inkomen, of simpelweg voor het eerst zelf financiën moet regelen.

  Wat aan bod komt:

  • Kasboekje bijhouden (wel/niet digitaal)
  • Tips en tricks om geld over te houden
  • Informatie over toeslagen etc.

  Werkwijze

  De workshop bestaat steeds uit drie bijeenkomsten van 2 uur.

  Aanmelden of meer info

  Op dit moment staat deze training al gepland. Wil je weten of er nog plaats is, waar de training gegeven wordt en of het nog mogelijk is om aan te melden? Neem dan contact op met de trainers.

  Wanneer je wilt deelnemen aan de training ontvang je een inschrijfformulier. Je inschrijving is pas voltooid wanneer je het volledig ingevulde formulier hebt teruggestuurd naar de trainer en een bevestiging van inschrijving hebt ontvangen.

  Daniëlle Elsendoorn

  Daniëlle Elsendoorn

  Schuldhulpverlener en budgetcoach

  Mail voor meer info
  Marloes Trepels

  Marloes Trepels

  Schuldhulpverlener

  Mail voor meer info
  Totaaloverzicht Trainingen