Positief opvoeden voor ouders met kinderen tussen 2 en 12 jaar

Positief opvoeden voor ouders met kinderen tussen 2 en 12 jaar

Triple P training

Deze training is speciaal voor ouders met kind(eren) in de leeftijd van 2 tot 12 jaar oud. Het geeft je handvatten voor het stimuleren van de ontwikkeling van je kind. Ook leer je omgaan met negatief gedrag en krijg je handvatten die je in bijna elke situatie kunt gebruiken.

Voor wie is deze training?

Ouders met kinderen tussen 2-12 jaar

We werken volgens de methode van Triple P en Positief opvoeden. Deze methode vergroot de kennis, vaardigheden én zelfvertrouwen van ouders bij het positief opvoeden van kinderen tussen 2 en 12 jaar.

Tijdens de training komen allerlei leermomenten naar voren en staat natuurlijk meer genieten van het opvoeden van opgroeiende kinderen centraal!

Wat aan bod komt:

  • De band versterken tussen ouder en kind
  • Kinderen nieuwe vaardigheden leren
  • Goed gedrag bevorderen
  • Kinderen beter leren luisteren
  • Duidelijke regels stellen
  • Consequent zijn
  • Snel en duidelijk reageren op ongewenst gedrag

Werkwijze

Samen met een trainer en aan de hand van een werkboek ga je in een groep met andere ouders aan de slag. Door het uitvoeren van de bijbehorende thuisopdrachten (en praktijkvoorbeelden op DVD) kun je het meteen in de praktijk toepassen. Tijdens de telefonische gesprekken wordt het programma verder afgestemd op jouw situatie.

De training duurt 8-10 weken weken en bestaat uit 5 groepsbijeenkomsten van 2,5 uur, 2 individuele telefonische contactenvan max. 30 minuten en 1 afsluitende bijeenkomst van 2,5 uur.

Aanmelden of meer info

Op dit moment staat deze training al gepland. Wil je weten of er nog plaats is, waar de training gegeven wordt en of het nog mogelijk is om aan te melden? Neem dan contact op met de trainers.

Jorieke van der Westen

Jorieke van der Westen

School- en Jeugdmaatschappelijk werker

Mail voor meer info
Totaaloverzicht Trainingen