OKÉ! of O JEE! training

OKÉ! of O JEE!

Training positief denken

Met de interactieve training OKÉ! of O JEE! leren kinderen omgaan met niet-helpende gedachten en hoe zij positief denken kunnen inzetten. Kinderen die faalangstig en onzeker zijnhebben hier baat bij, maar de training werkt ook preventief.

Voor wie is deze training?

Kinderen in groep 5 t/m 8 van de basisschool

groep 5 & 6
In OKÉ! of O JEE! voor groep 5 en 6 wordt gewerkt met de wolk-en baksteengedachten. Kinderen leren dat er een verband bestaat tussen gebeurtenis, gedachten, gevoelens en gedrag. dit wordt visueel en aansprekend gemaakt met een wolk en een baksteen en daarbij de uitroepen OKÉ! en O JEE!

groep 7 & 8
OKÉ! of O JEE! voor groep 7 en 8 is vormgegeven Anne en Klaas. Aan de hand van voorbeelden leren de kinderen kijken en denken vanuit verschillende uitgangspunten. Hierdoor ervaren zij de kracht van positief denken.

Voordelen voorlichting in klas:

  • Leerkrachten houden zicht op het welzijn van kinderen en kunnen hen ondersteunen.
  • Kinderen leren dat het heel normaal is om soms niet-helpende gedachten te hebben.
  • Kinderen helpen elkaar
  • Bewustwording op een interactieve manier.

Werkwijze

De training wordt gegeven in de klas en heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen.

Aanmelden of meer info

Wil je weten of en waar de training gegeven wordt en of het nog mogelijk is om aan te melden? Neem dan contact op met de trainer.

Wanneer je je kinderen wilt laten deelnemen aan de training ontvang je een inschrijfformulier. De inschrijving is pas voltooid wanneer je het volledig ingevulde formulier hebt teruggestuurd naar de trainer en een bevestiging van inschrijving hebt ontvangen.

Annemarie de Haan

Annemarie de Haan

School- en Jeugdmaatschappelijk werker

Mail voor meer info
Totaaloverzicht Trainingen