Omgaan met verlies

  Omgaan met verlies

  Rouwverwerking

  Wanneer je te maken krijgt met verlies maar niet écht afscheid neemt, kan dat leiden tot fysieke en psychische klachten.

  Voor wie is deze training?

  Volwassenen die te maken hebben met verlies

  Iemand verliezen is heel duidelijk wanneer iemand komt te overlijden. Maar iemand verliezen is ook wanneer door bijvoorbeeld een scheiding iemand uit je leven verdwijnt. De pijn hoeft er niet minder om te zijn.

  Vaak wordt er niet echt afscheid genomen van dat wat er verloren is gegaan. Dat uit zich dan vervolgens in allerlei fysieke en psychische klachten.

   

  Wat aan bod komt:

  • Verlies
  • Afscheid
  • Rouw
  • integratie
  • Max 8 deelnemers
  • Intake + 3 dagen training

   

  Werkwijze

  In een groep van maximaal 8 deelnemers doen we ervaringsgerichte oefeningen en eenvoudige rituelen om aan de slag te gaan met de thema's: verlies, rouw, afscheid en integratie.

  Aanmelden of meer info

  Wil je weten of er nog plaats is, waar de training gegeven wordt en of het nog mogelijk is om aan te melden? Neem dan contact op met de trainers.

  Wanneer je wilt deelnemen aan de training ontvang je een inschrijfformulier. Je inschrijving is pas voltooid wanneer je het volledig ingevulde formulier hebt teruggestuurd naar de trainer en een bevestiging van inschrijving hebt ontvangen.

  Maarten van Gorp

  Maarten van Gorp

  Maatschappelijk werker

  Mail voor meer info
  Ellen Ooms

  Ellen Ooms

  Maatschappelijk werker

  Mail voor meer info
  Totaaloverzicht Trainingen