Sterk in je schoenen – lekker in je vel! (17-23 jr.)

Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om deel te nemen aan de training ‘Sterk in je schoenen - lekker in je vel! (17-23 jr.).

Deze training gaat over méér geluk, zien wat er wél fijn is, de positieve dingen weer zien en tevreden zijn met wat je wél hebt, meer dingen doen waar je blij van wordt en die je kracht geven, meer in het NU leven en meer lachen!

Tijdens de training wordt er nagedacht over wat geluk voor je betekent en word je geïnformeerd over wat geluk nu eigenlijk is, vanuit verschillende invalshoeken.

Je gaat ook zelf ervaren hoe het is om geluk te voelen door oefeningen in de bijeenkomsten. Er wordt stilgestaan bij hoe gedachten de emotie kunnen beïnvloeden. En samen worden talenten onder de loep genomen door de vraag te stellen: ‘Wat is jóuw talent?’ Je gaat je beter in je vel voelen, je krijgt meer zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld.

Halverwege de training wordt ook een “verrassingselement” aangeboden wat je zeker een grote glimlach op je gezicht gaat geven!

Met “Blik op de toekomst” wordt de training afgesloten. Het doel is om met vol vertrouwen naar de toekomst te gaan kijken. Om weer mogelijkheden te gaan zien, dromen over wat je wil bereiken en welke stappen je hiervoor wil gaan zetten.

Deze training wordt aangeboden vanuit Lumens in 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en helpt je om je (weer) goed te voelen!

Voor wie is deze training?

Ken je of ben je een jongere tussen 12 en 17 jaar, woonachtig in Eindhoven of hier onderwijs (VO/MBO) volgt, en die wel wat meer geluk kan gebruiken? Laat het ons dan weten! Je kunt dan een mail sturen naar onderstaand emailadres. Er is een maximale groepsgrootte van 8 personen, zodat iedereen zich prettig kan voelen en zichzelf kan zijn.

Locatie

Nog te bepalen.

Start

Intakegesprekken vinden plaats op 30 oktober en 6 november tussen 15.00 – 17.00 uur.
Trainingsdagen: 13, 20 en 27 november en 4 en 11 december van 15.00- 16.30 uur.

Trainers: Stefanie van Berkel en Kelly Roefs

Aan deze training zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden

Stuur een mail naar trainingensmw@lumenswerkt.nl

Totaaloverzicht Trainingen