Don’t worry, be happy!

Don’t worry be happy!

De training ‘Don’t worry, be happy!’ gaat over meer geluk, meer dankbaarheid, meer dingen doen waar je blij van wordt en die je kracht geven, meer in het nu leven, meer lachen.

De coronaperiode ligt nu gelukkig grotendeels achter ons, maar met de gevolgen hiervan moeten we samen wel nog een tijdje aan de bak! Met name jongeren kregen volop te maken met de richtlijnen die hen zowel op school, thuis als ook in hun vrijetijdsbesteding raakten. Er kon ineens niet zoveel meer en alleen zijn kon over zo'n lange periode ineens veranderen in eenzaamheid. Een keer chagrijnig zijn kon ineens ruimte geven aan depressie-achtige klachten en met je familie ineens de hele dag samen zijn droeg ook niet altijd bij aan een vrolijke sfeer. Daar was jij natuurlijk niet op voorbereid en wie nou wel?! Werk aan de winkel dus!

Daarom gaan we vanaf de meivakantie een nieuwe training testen die de situatie voor jou / jongeren omdraait. En wat is het tegenovergestelde van je NIET zo goed voelen? Juist: Je WEL goed voelen!

Voor wie is deze training?

Ken je of ben je een jongere tussen 12 en 17 jaar die wel wat meer blijheid kan gebruiken? Laat het me dan weten!

Locatie

Dynamo Eindhoven
Catharinaplein 21

Start

Bij voldoende aanmeldingen gaat deze training van start.

Aan deze training zijn geen kosten verbonden.

Patricia Bosman

Patricia Bosman

Schoolmaatschappelijk werker

Mail naar Patricia
Totaaloverzicht Trainingen