Alles op z’n kop…ik blijf rechtop!

Alles op z’n kop…ik blijf rechtop!

Training voor kinderen in een scheiding

Alles op zijn kop…ik blijf rechtop! is een lotgenotentraining voor kinderen van 9-12 jaar van wie de ouders gaan scheiden.

Voor wie is deze training?

Kinderen van 9-12 jaar

In zes bijeenkomsten van anderhalf uur leren kinderen omgaan met de situatie van de scheiding. Ze delen hun verhaal met elkaar en leren dat zij er niet alleen voor staan. Ze gaan aan het werk met voorleesmateriaal, werkbladen, videofragmenten en spelvormen. Ook is er ruimte voor ontspanning en aandacht voor wat thuis goed gaat. Na zes weken volgt een evaluatiegesprek met de kinderen en de ouders.

Wat aan bod komt:

  • Lotgenotencontact
  • Wat goed gaat thuis
  • Activiteiten
  • Ontspanning

Voor deelname is toestemming van beide gezaghebbende ouders/verzorgers nodig. Na de aanmelding volgt een intakegesprek. Wanneer er zes aanmeldingen nieuwe aanmeldingen zijn, start er een nieuwe groep.

Aanmelden of meer info

Wil je weten of er nog plaats is, waar de training gegeven wordt en of het nog mogelijk is om aan te melden? Neem dan contact op met de trainers.

Wanneer je kind wil deelnemen aan de training ontvang je een inschrijfformulier. De inschrijving is pas voltooid wanneer je het volledig ingevulde formulier hebt teruggestuurd naar de trainer en een bevestiging van inschrijving hebt ontvangen.

Laura van Nispen

Laura van Nispen

Pedagogisch- en Maatschappelijk ondersteuner

Mail voor meer info
Ilja Vervoort

Ilja Vervoort

Jeugdmaatschappelijk werker

Mail voor meer info
Totaaloverzicht Trainingen