Medewerkers van het jaar

Onze medewerkers van het jaar!

Ieder jaar nomineren de medewerkers van Lumens medewerkers en vrijwilligers van het jaar. In 2018 resulteerde vijfentwintig nominaties in 3 medewerkers en 3 vrijwilligers. Daarnaast hadden we in 2018 opnieuw een ‘team van het jaar’ vanwege uitzonderlijke inzet in uitzonderlijke omstandigheden: onze verhuizing van de Don Boscostraat naar de Beemdstraat.

Medewerkers van het jaar 2018

Marina van Kessel

Marina staat in onze organisatie bekend om het feit dat ze altijd voor iedereen klaar staat, zowel tijdens haar werk als daarbuiten. Marina werkt al jaren bij Lumens en zit sinds 2016 in het team pré-productie bij Dynamo. Marina wordt gezien als een hardwerkende, collegiale vrouw die een spin het web is en niet gemist kan worden op haar afdeling.

Susan van den Wittenboer

Susan is een gepassioneerde, attente en enthousiaste collega die erom bekend staat de talenten in haar team optimaal tot hun recht te laten komen. Haar waardering voor collega’s en betrokkenheid in het werkveld worden alom gewaardeerd. Susan weet mensen met elkaar in contact te brengen en te houden op een manier die door iedereen als prettig wordt ervaren.

Toni Smeulders

Toni is al jaren op talloze manieren bij onze organisatie betrokken op een manier die de term fulltime een nieuwe lading geeft. De bescheidenheid die haar karakter tekent staat in schril contrast met de veelzijdigheid van haar werkzaamheden. Toni is altijd bezig met ontwikkeling en groei, zowel op persoonlijk niveau als op organisatie niveau. Ze verdient deze waardering daarom op al deze gebieden.

Jeroen Kuyten

Jeroen is een enorm gewaardeerde vrijwilliger voor Tech PLaygrounds maar daardoor ook in onze hele organisatie. Hij is een enthousiaste collega die voor het team klaarstaat. Jeroen is daarmee een heel goed voorbeeld van hoe vrijwilligers een onmisbare rol vervullen in onze organisatie.

Anita Kotmans

Betrokken medewerkers kenmerken onze organisatie. En daar is Anita een schoolvoorbeeld van. Ondanks een bewogen jaar in haar (privé-) leven was ze overal bij waar haar situatie dat toeliet. Ze is iemand die met haar passie en enthousiasme andere mensen weet te inspireren. Anita denkt graag als vrijwilliger bij Eindhoven Doet mee op conceptueel niveau en helpt vervolgens op alle fronten mee in de uitvoering. Zowel door betaalde als vrijwillige collega’s wordt ze daarom enorm gewaardeerd.

Yvonne van ’t Sand

Yvonne is al vanaf 1976 werkzaam als vrijwilliger. In die tijd heeft ze aangetoond hoe belangrijk het is om kennis en kunde met elkaar te delen. Yvonne is een initiatiefnemer, die op creatieve wijze de schakel vormt tussen allerlei partijen. Ze inspireert mensen en heeft laten zien dat verbinding in onze samenleving werkt.

Team van het jaar 2018

Verhuisteam

Het verhuisteam werd speciaal in het leven geroepen om de verhuizing van Don Boscostraat naar de Beemdstraat soepel te laten verlopen. Ze hebben het voor elkaar gekregen een situatie die voortkwam uit een negatieve ontwikkeling in de organisatie uit te zetten als een positieve verandering waar iedereen uit de organisatie zich bij betrokken heeft gevoeld. Op de Beemdstraat is een prettige werkplek ontstaan doordat aan zó veel dingen is gedacht. Ze hebben zich enorm ingezet om het iedereen zo goed mogelijk naar de zin te maken.