Nieuws

Nieuwe look wijkcentrum De Mortel mag gezien worden

nieuwe look wijkcentrum De Mortel

Op donderdag 2 juni om 17.00 uur heet Annemieke Verstraten, manager Buurten van Lumens, sponsors, vrijwilligers, gebruikers en bewoners hartelijk welkom in de vernieuwde, frisse ruimten van wijkcentrum De Mortel. De leden van projectgroep ‘Look & feel De Mortel’, die verantwoordelijk zijn voor het nieuwe eigentijdse interieur, maken er een feestelijke gebeurtenis van met een hapje en een drankje.

Sinds begin 2015 hebben de betrokkenen hard gewerkt om hun ontmoetingsplek in de Achtse Barrier een upgrade te geven. Daarbij hebben zij financiële en materiële hulp gekregen van maar liefst 32 sponsors, waaronder het Oranje Fonds, de gemeente Eindhoven en Lumens. De vrijwilligers hebben zelf de plannen voor een nieuw interieur getekend en uitgevoerd.

Het resultaat mag er zijn. Een frisse, uitnodigende ruimte die klaar is om nieuwe activiteiten en bewoners te verwelkomen. Een plek die binding heeft met de buurt en haar bewoners, waar iedereen zich welkom voelt. De nieuwe look uitnodigt uit tot meer en nieuwe activiteiten, voor en door bewoners. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst op 2 juni van 17.00 tot 20.00 uur worden sponsors en vrijwilligers bedankt voor de bijdrage die zij hieraan hebben geleverd.

De werkgroep is niet van plan om het hierbij te laten. Plannen om de entree van het wijkcentrum te vernieuwen liggen al op tafel.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de looks van De Mortel? Kom zelf een kijkje nemen op de locatie aan het Savoiepad 14. Iedereen is welkom!

Ga naar Nieuwsoverzicht