Nieuws

Bewonersinitiatief De Knipbank wordt ‘KNIP Eindhoven’.OPROEP!

Mooie voorziening speciaal voor klanten van De Voedselbank mag niet verdwijnen.

Na een lange periode van vervelende ervaringen met een penningmeester van (voorheen) De Knipbank en procedures als gevolg hiervan, werd initiatiefneemster Pascale Jansen gedwongen om de naam van ‘haar Knipbank’ te wijzigen en kon ze de stichting-status niet langer behouden. Doorzetter als ze is en ondersteund door het Supportpunt, Gemeente Eindhoven en Lumens maakte ze een nieuwe start met ‘KNIP Eindhoven’.

Het doel van KNIP Eindhoven is hetzelfde: cliënten van de Voedselbank ondersteunen met een gratis knipbeurt, zodat de kinderen er weer tiptop geknipt uitzien en volwassenen verzorgd kunnen deelnemen aan de samenleving.

Deze sociaal-maatschappelijke bijdrage verzorgt de Eindhovense al sinds september 2016, iedere woensdag in Wijkcentrum Blixems, Ouverture 2 in Eindhoven.

OPROEP!

Het verlies van de stichting-status heeft tot gevolg dat KNIP Eindhoven volledig afhankelijk is geworden van fondsen en sponsoring vanuit de private sector. Er is inmiddels dringend behoefte aan kappersbenodigdheden om te kunnen voortbestaan.

Inmiddels zijn materialen versleten en raken producten als shampoo op. Zonder ondersteuning kan deze mooie voorziening voor klanten van de Voedselbank niet blijven bestaan, ondanks de grote behoefte.

Wil je bijdragen aan het voortbestaan van KNIP Eindhoven, door financieel (Lumens staat garant als penningmeester) of met materialen/producten te ondersteunen? Neem dan contact op met Pascale Jansen via pascale-lumens@hotmail.com en volg KNIP Eindhoven via facebook.

KNIP Eindhoven is een initiatief van Pascale Jansen. Zij werkt hierin o.a. samen met de Voedselbank Eindhoven, die cliënten van de Voedselbank doorverwijst.

De Knipbank wordt ondersteund door De Voedselbank, Lumens en de Gemeente Eindhoven.

 

 

 

Ga naar Nieuwsoverzicht