Nieuws

Arlène Denissen treedt aan als lid Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht van Lumens heeft per a.s. donderdag 1 juli Arlène Denissen officieel benoemd als lid van de Raad van Toezicht en Voorzitter van de Auditcommissie.

Arlène (1965) studeerde Marketing en International Relations en behaalde twee masterdiploma’s in Business Administration en in Finance & Control. Ze is nu lid College van Bestuur bij Signum Onderwijs. Arlène startte haar loopbaan bij grote commerciële bedrijven en vanaf 2003 is ze werkzaam in de non-profit en de publieke sector. Ze heeft diverse management-, bestuurs- en directiefuncties bekleed op het brede vlak van bedrijfsvoering. Daarnaast was ze eerder als toezichthouder en voorzitter van de auditcommissie betrokken bij MBO Amersfoort en Stichting Speciaal Onderwijs & Expertisecentrum.

 “Het meest waardevolle van mijn loopbaan is dat ik zowel het perspectief van beleid, bestuurders en toezichthouders, als dat van professionals, maar ook van gezinnen en hun omgeving van heel nabij heb leren kennen. Als Voorzitter van de Auditcommissie wil ik een bijdrage leveren aan het juist vanuit deze verschillende belangen kijken naar het toekomstperspectief en continuïteit van de organisatie en dat vertalen naar de consequenties voor waarden-gedreven toezicht binnen Lumens.”

“Kansen vergroten voor kinderen en jonge mensen is mijn persoonlijke missie. Als ervaringsdeskundige heb ik een persoonlijke drijfveer om een bedrage te willen leveren, zodat meer mensen zich op een positieve manier kunnen ontwikkelen. Lumens heeft een prachtige visie van zelfredzaam en samen redzaam naar community redzaam zijn. Dat raakt mij. It takes a village!

Ik ben onder de indruk van de enorme betrokkenheid en bevlogenheid die ik heb geproefd in gesprekken met mensen uit de organisatie. Ik kijk ontzettend uit naar verdere samenwerking.”

De Raad van Toezicht en Raad van Bestuur van Lumens zien de komst van Arlène als nieuw lid en voorzitter van het auditcomité Finance, met haar persoonlijkheid, kennis, ervaring en betrokkenheid bij het sociale domein, als een waardevolle toevoeging binnen hun team en kijken uit naar een inspirerende samenwerking.
——————-
Voor meer informatie omtrent dit bericht kun je terecht bij:
Monique Staps – m.staps@lumenswerkt.nl

Ga naar Nieuwsoverzicht