Aanbod

Aanbod

Wijkcentra

In Eindhoven vind je 9 wijkcentra waar van alles te doen is. Meer info vind je hier en op www.buurtruimte040.nl

Aanbod

Onze trainingen

Lumens geeft trainingen en workshops over allerlei thema's in verschillende gemeentes in de regio. De trainingen worden gegeven door professionals, zoals maatschappelijk werkers. Hieronder zie je een overzicht van alle trainingen die actief gegeven worden. Per training lees je voor wie ze zijn bedoeld. Zou je ook graag een training volgen? Neem dan contact op met de trainer van de betreffende training. Hij of zij kan je laten weten waar en wanneer de trainingen gegeven worden en of er mogelijkheid is dat je aansluit.

Aanbod

Onze Tools

Aan de slag als actieve bewoner, iets ondernemen in je buurt of direct online hulp? Deze tools helpen je hierbij.

  • Lumens ondersteunt inwoners en partnerorganisaties door actief te zijn op Facebook. Dat is voor ons, zeker nu we door corona niet naar buiten mogen, een fijne en laagdrempelige manier om in contact te komen met mensen. Iedereen die vragen, zorgen of verhalen heeft en deze wil delen kan bij ons terecht. Kijk hier waar je ons kunt vinden!

  • Eindhoven Doet is een beweging voor iedereen die zich inzet voor de stad en voor elkaar.

  • Buurtruimte040 is een online platform dat vraag en aanbod van activiteiten en ruimten bij elkaar brengt. Bewoners en organisaties die activiteiten willen organiseren, of bewoners die aan activiteiten willen meedoen vinden elkaar op dit platform. Kijk op Buurtruimte040