Nieuws

Nieuwe unitmanagers Jeugd en Buurten benoemd

De afgelopen weken is een zorgvuldige interne sollicitatieprocedure doorlopen om de MT-functies ‘Manager Buurten’ en ‘Manager Jeugd’ in te vullen. We hebben met trots gezien hoeveel talent er in onze organisatie aanwezig is.

Nancy van Loon – Manager Jeugd

Per 1 juli wordt Nancy van Loon Manager Jeugd en gaat ze deel uitmaken van het MT. Nancy heeft jarenlange ervaring als project- en relatiemanager binnen Dynamo en Dynamo Jeugdwerk. Ze heeft een duidelijke visie, ruime praktijkervaring, een eigen geluid en een uitgebreid netwerk. Hiermee zal ze vanuit haar nieuwe rol voortbouwen aan de ontwikkeling binnen ‘Jeugd’.

Régine van Lieshout – Manager Buurten en Innovatie

Régine van Lieshout neemt naast haar huidige innovatieportefeuille het management over de Unit Buurten op zich. Régine heeft ruime ervaring met het management over de Lumens-projecten en goede inhoudelijke kennis met betrekking tot de dienstverlening. In de combinatie met Innovatie schuilen prachtige kansen om te bouwen aan een sterke impuls voor een eigentijdse invulling van de dienstverlening binnen Buurten.

Regine van Lieshout, Nancy van Loon
Ga naar Nieuwsoverzicht