Clientenraad

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Lumens is er voor bewoners

Daarom stemmen we onze dienstverlening af op mensen zoals jij. De cliëntenraad helpt ons daarbij. Omdat de leden van de cliëntenraad klant zijn bij de verschillende onderdelen van onze organisatie, hebben zij een goed beeld van wat klanten willen. Hun inbreng is daarom voor ons heel waardevol; zo kunnen we onze dienstverlening nog beter af te stemmen op de klant en de kwaliteit van dienstverlening verder verbeteren.

 

Wat doet de Cliëntenraad?

De cliëntenraad behartigt de belangen van jou als klant van Lumens, Dynamo, Speelpark de Splinter en Vrijwilligerspunt. De cliëntenraad brengt, gevraagd en ongevraagd, advies uit over onderwerpen die voor jou van belang zijn. Bijvoorbeeld over plannen voor nieuwe diensten, veranderingen in aanbod en samenwerking met partners. Op die manier hebben klanten medezeggenschap. De cliëntenraad is er niet om klachten van klanten te behandelen. Daarvoor bestaat er een klachtencommissie.

 

Samenstelling Cliëntenraad

De cliëntenraad telt momenteel zes leden en heeft een onafhankelijke voorzitter. De voorzitter en de leden zijn niet werkzaam bij Lumens. Zij zetten zich vrijwillig in voor jou en voor onze organisatie.

  • Helma Coumans (Voorzitter)
  • Wim Sauerwald (Wijkbasiszorg en seniorenzorg)
  • Jochem van Gerwen (Financiën)
  • Iris van Doormalen (Sociale activering)
  • Khalid Hadfoune (Jeugd- en jongerenwerk)
  • Keete Jansma (Regio)

 

Heb je vragen aan of opmerkingen over de Cliëntenraad?

Bel dan met Martijn Arts: 040 219 35 53

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.