Inspireren - Leren - Werken

Lumens is een bruisende organisatie die volop inspiratie biedt. Inspiratie om je passie te ontdekken, je talenten te ontwikkelen en kansen te creëren en benutten.
Meer over ons
Wie zijn we

Hoe wij werken

Je wilt je ontwikkelen. Geïnspireerd worden en kennis en vaardigheden opdoen. Om zo te komen tot een zelfstandig bestaan in een fijne omgeving. Maar dan wel op een manier die bij je past. Zelfstandig of in een groep. Dat is precies de aanpak van Lumens.

Inspireren

Bij Lumens raak je geïnspireerd en ontdek je je passie.

Leren

Je zet je inspiratie en enthousiasme om in kennis en vaardigheden.

Werken

Van daaruit bouw je een betekenisvol bestaan op. Op de arbeidsmarkt, als zelfstandig ondernemer, vrijwilliger, of actieve bewoner

Concepten

Wat wij
doen

Lumens creëert kansen voor jeugd en buurten. Dat doen via een aantal ijzersterke concepten, die hebben bewezen daadwerkelijk te werken.
Meer concepten
Tools

Hoe we
het doen

Aan de slag als actieve bewoner, iets ondernemen in je buurt of direct online hulp? Deze tools helpen je hierbij.
Resultaten

Lumens
in de praktijk

Laatste Case:
Anne over Schoolmaatschappelijk werk

“Ik ben Marleen nog steeds dankbaar, anders zou ik met de opleiding gestopt zijn …”

Bekijk case
Nieuws

Vers van de pers

Verslag bijeenkomst Raad van Toezicht – 17 mei 2016

Op 17 mei j.l. kwam de Raad van Toezicht bijeen om met elkaar de ontwikkeling van een nieuwe vorm van jeugdbescherming en -reclassering door Lumens en Jeugdbescherming Regio Amsterdam te bespreken. De Raad van Toezicht is erg verheugd over deze innovatieve ontwikkeling en heeft goedkeuring gegeven aan de oprichting van een nieuwe coöperatie voor Jeugdbescherming … Continued

Lees artikel

Nieuwe website voor Speelpark de Splinter

De nieuwe website van Speelpark de Splinter is online. In samenwerking met Dielissen Internet Solutions hebben we gewerkt aan een overzichtelijke website met een natuurlijke, avontuurlijke look and feel. Hij is informatiever, responsive en natuurlijk inspirerender dan ooit. Bekijk de website via www.speelparkdesplinter.nl.

Lees artikel