Nieuws

5 mei: ‘Freedom is… festival’ in Eindhoven!

Op 5 mei is het zover: het Freedom is… festival in Eindhoven! Dan vieren wij samen onze vrijheid met sport, cultuur, muziek & food. 
Uiteraard gaan Dynamo Jeugdwerk en de Dynamo Jeugdwerk-talenten hier enthousiast aan slag in een actief én interactief programma. Hieronder alvast wat je o.a. kunt verwachten.

Music & Culture
Doe je Ding verzorgt het complete muziekprogramma met maar liefst twee podia. Op het hoofdpodium komen onder andere Winter Wave en By Us. Met de BPM en Cultival Eindhovense DJ’s wordt het relaxen in de Doe je Ding lounge-area, mede mogelijk gemaakt door Praxis Eindhoven. Verder draagt de Poetry Circle een steentje bij, zijn er Larp-workshops en is er een gezellige kledingmarkt.

Food
Dynamo Jeugdwerk en 040projects zorgen voor een ‘festival-chill plek’ waar je kunt genieten van een hapje en een drankje van Foodtrucks Flavours.

Sports & Culture 
ZVV en Booster Eindhoven verzorgen op deze dag het sportgedeelte, waaronder de Nationale Straatvoetbaldag. Voor de meiden is er het BFF-toernooi ter promotie voor het EK vrouwenvoetbal 2017. Een showteam van de enige echte Sofian Tozani zal deze dag aanwezig zijn en de dag sluiten we sportief af met de toppers van ZVV. Kijk voor meer info over sports & culture op die dag op http://www.dynamojeugdwerk.nl/sport/freedome-is/

EMOVES
E-moves zorgt er met ‘vette moves’ uit de Urban Culture voor dat stilzitten geen optie is: vliegende BMX’ers, skaters, breakdancers en trickers.

Programma (Locatie Ketelhuisplein, entree gratis)
Hoofdpodium
12.00 tot 17.00 uur – Winterwave – Verschillende live bands: Rock, Surf Rock en Triphop
17.00 tot – 22.00 – ByUs – Live Hiphop & Soul-artiesten en DJ’s

Chill Out & De Banis Bus
12.00 – 16.00 – DJ’s van BPM
16.00 – 17.00 – Poetry van Poetry Circle
17.00 – 22.00 – Cultival – Eindhovense DJ’s draaien House, Soul House en Tech House

Larp-workshops
Longboard workshops voor kids

Houd voor de meest recente informatie omtrent het programma de facebookpagina Freedom.is.Eindhoven in de gaten.

Het Freedom is…Festival is ontstaan uit een samenwerking van Doe je Ding, BOOSTER, ZVV, Eindhoven sport, Dynamo Jeugdwerk en EMOVES.

Ga naar Nieuwsoverzicht